Můj rok 2019 (mnoho fotek, co jste neviděli)

Rok 2019 byl plný bolesti zoubků, období vzdoru, nemocí a probdělých nocí. Ale nechybělo v něm ani mnoho objetí, pusinek a Edwínkového smíchu, díky čemuž se to dalo vše přežít. I když mi to v těch daných chvílích tak nepřipadalo, byl to nakonec skvělý rok!

Pro mě byl zlomový hned v několika bodech. Oslavila jsem třicetiny, podstoupila laserovou operaci očí a zbavila se 4 dioptrií, a také jsem společně s Lukášem a Edwínkem strávila celý měsíc v Barceloně! To byl pro nás opravdu zážitek a moc jsme si to užili.

Umístila jsem se v anketě Mama blog roku na 2. místě, což byl pro mě asi největší šok v tomto roce (opravdu jsem byla na sto procent přesvědčená, že nemám šanci se umístit a nechápala jsem, kdo pro mě hlasoval – ještě doteď si myslím, že to byl nějaký omyl! 😅) Každopádně si toho moc vážím a děkuju vám všem, že jste tu se mnou!❤️

Edwí za ten rok udělal obrovské pokroky. Narostly mu vlasy 😄, naučil se chodit, tancovat, povídá nám svou marťanštinou a na určité věci je strašně šikovný.
Sice má pořad dudlíček a na nočník nechodí, ale za to mi pomáhá vyndávat myčku a pračku, všechny technické věci má v malíčku a včera dokonce hrál na flétnu – jako opravdu hrál a ještě si potom vždycky zatleskal! Je to náš bobánek a i když si nevydrží hrát s hračkami, tak třískat do kastrolů – to je jiná paráda!
V tomto roce jsem ho také přestala kojit, což byla pro mě velká úleva. Kojila jsem ho 17 měsíců a jsem za to vděčná, ale zároveň to pro mě bylo už hodně vysilující – hlavně v noci. Stále spinká s námi, ale nyní plánujeme koupit jeho postýlku, tak jsem zvědavá, zda se povede naše spaní oddělit.
Byl to opravdu krásný rok a tohle vše se stalo. Pokud na fotky kliknete, zvětší se.

Začátkem roku měl narozeniny Edwínkův bratranec Vašíček, tak jsme byli na oslavě. Edwínka začínají bavit dětské koutky. Občas někam zajdeme, ale zas tak často to nevyhledávám, jsme většinou doma.

 

Oslavila jsem narozeniny…

V lednu jsem také uspořádala Mamasraz v kavárně Caprea a bylo to super! Bohužel jsme tentokrát nezvládli hromadnou fotku, tak mám jen momentky. Moc ráda zas něco vymyslím i v roce 2020, protože vás vždycky strašně ráda vidím.

Byla jsem na focení časopisu Maminka a bylo to moc fajn. Užila jsem si, že mě někdo nalíčil a učesal a že jsem zkrátka na chvíli vypadla z toho každodenního stereotypu.

Minulou zimu byl dokonce i sníh! Ještě že máme tu fotodokumentaci, už bych na to skoro zapomněla!  Edwí jedl ještě mixované jídlo a já vás začala na Instagramu otravovat s rychlokoláčem, který měl u vás pak strašný úspěch 🙂

V únoru Edwí oslavil 1 rok! Přijde mi, že to už není pravda a moc se těším, jak v únoru oslavíme jeho 2 roky. Jinak jak můžete vidět, tak u jeho prvních narozenin měly největší úspěch balónky. To je můj tip k prvních narozeninám pro vaše děti, pokud vás to teprve čeká.

Byla jsem se podívat na oční klinice Duovize a v té době by mě ještě ani ve snu nenapadlo, že tam pak v květnu podstoupím laserovou operaci očí.

V březnu bylo představení nové kolekce Lodger od Ondálka a bylo to strašně milé setkání!

Pak jsme prostě jen byli a užívali si první sluneční paprsky…

A Edwínka hodně trápily zuby… některé dny byly fakt strašné.

A pak zas vyšlo slunce a Edwínek byl nejšťastnější dítě na světe.. a já taky 🙂

Začalo vše kvést a chodili jsme hodně ven… Měla jsem šílenou alergii 😀 Také jsme jeli do Bohumína.

Podstoupila jsem laserovou operaci očí! Bylo to náročné, ale jsem ráda, že jsem se tak rozhodla. Průběh před, během i po operaci můžete vidět v mém videu zde.

A pak už jsem si užívala nový zrak!

Edwí začal konečně chodit! 🙂 Bylo léto a bylo to super!

Byli jsme v Liberci.

Umístila jsem se na vyhlášení Mama blog roku na 2. místě! Opravdu neskutečný šok!

Rozhodneme se, že strávíme celý měsíc srpen v Barceloně! Čím více se to blíží, tím více se bojíme a nechápeme, že jsme se tak rozhodli 😀 Já se snažím trochu cvičit, ale moc dlouho to nevydržím… To je také mé přání do roku 2020, konečně už začít něco dělat, protože to potřebuji jako sůl.

AAAAA je to tady! Hola, Barcelona! Byl to opravdu skvělý měsíc a ani jsem nečekala, že tam vydržíme celý měsíc. Pořád jsem byla připravená i na variantu, že se budeme muset vrátit dříve (kvůli Edwínkovi). Ale Edwí tam byl moc spokojený a naštěstí celý měsíc zdravý! Moře je zkrátka moře… Dávám sem i hodně momentky, které jsem vám ani nikde neukazovala, ale mají zkrátka svoje kouzlo. Nejsme tam perfektní, ale jsme to my 🙂

Návrat byl poměrně těžký, ale měla jsem docela dost práce, tak jsem se adaptovala celkem rychle. Z léta najednou byl podzim a Edwínka zas trápily zoubky…

 

Byla jsem pozvaná na moc milou akci v obchodě Skákal pes u příležitosti uvedení nových baťohů Your Star a ručně malovaných utěrek Wipee.

 

Také jsem zas udělala Mamasraz v herně Chaloupka a bylo to super!

img_3941_original

Navíc Edwí byl od poloviny září střídavě nemocný, tak jsem pořád jen řešila, aby byl zdravý. Zkoušeli jsme školičku, ale jak už víte, nedopadlo to.

Do toho dělal často šílené scény, plakal a zuřil, takže to bylo opravdu náročné… Někdy fakt na blázinec..

Šla jsem na další chirurgický zákrok, tentokrát pár bulek na hlavě (nic vážného).

img_4265_original

Byla jsem pozvaná na moc milou akci od Rossmana a Henkelu a potkala jsem tam Lucku a Mášu. Bylo to super! A také jsem byla na semináři Zdravá a šťastná žena v kavárně Louvre.

Začala jsem vás spamovat mými kakaovými pracnami a na Instagramu to u vás mělo velký úspěch 🙂

img_7552

Byla jsem pozvaná na Vánoční večírky. Na jednom od Henkelu jsme dokonce vyráběli vánoční věnce a moc jsme si to s Mášou užily!

S Lukášem a Edwínkem jsme nakonec zvládli i Vánoční focení ve Fotoateliéru Chodov. Z fotek jsem nadšená a chceme tam jít i na narozeninové focení v únoru.

A to je vše. Tohle je focené před týdnem, kdy Edwí objevoval náš Vánoční stromeček a také kdy jsme vyrazili na Vánoční trhy.

 

Moje spolupráce v tomto roce

Závěrem bych ještě chtěla moc poděkovat firmám, které nás provázejí celý rok a jsou součástí našeho života. Vím, že spolupráce jsou kontroverzní téma a častokrát vyvolávají u některých lidí závist, ale věřte mi, že bych vám nikdy nemohla doporučit něco, co sama nepoužívám. O každé spolupráci vždy hodně přemýšlím i ve vztahu k vám – mým sledujícím. Snažím se k tomu přidat můj osobní názor, aby to pro vás bylo zajímavé a přínosné. Pořád si zakládám na tom, že můj blog a sociální sítě odráží náš reálný život a není to jen reklamní plocha, kterou si firmy můžou pronajmout. I tak mám na můj vkus opravdu hodně spoluprací, ale bohužel/bohudík si mě vždy samy najdou a z některých mám takovou radost, že je prostě nechci odmítnout. Snažím se to ale prokládat i spoustou jiných tipů a doporučení, které nejsou spolupráce a také přidávat hodně z našeho běžného života.

Co se týče našeho kočárku, tak ten máme již přes rok od značky Mamas&Papas. Hodně se ptáte na židličku, tak to je Mima Moon a slouží nám už přes rok a půl. Kousátka, dudlíčky, hrnečky a lahvičky má Edwínek již od narození od značky Tommee Tippee. Dlouhodobě spolupracuji s drogerií Rossmann a moc nám teď pomáhá dermokosmetika Avene. Chci moc poděkovat také firmě HiPP, od které Edwí miluje hlavně příkrmy, kapsičky a další dobroty. Určitě bych tu mohla jmenovat další, protože jsem měla opravdu krásné spolupráce. Teď poslední 3 měsíce to byla Schauma, za kterou stál i skvělý tým lidí. Další hezká spolupráce byla i s F&F, Kavalu, Košík nebo teď s fotoknížkami z Rajce, na které od vás chodily moc hezké reakce.

Přeji vám jen to nejlepší do roku 2020, ať je lepší než ten předchozí a splní se vám vše, co si přejete. Děkuji vám, že jste tu se mnou a budu se těšit, že se třeba někdy potkáme na dalším mamasrazu!

S láskou, Simi

Můj rok 2018

Můj rok 2017

Můj rok 2016