Náš nový kočárek Noordi Fjordi

V poslední době mně chodí hodně dotazů na náš nový kočárek Noordi. Proč máme nový kočárek a jak jsem s ním spokojená. Pro pořízení tohoto kočárku jsme se rozhodli ze dvou důvodů. Zaprvé máme velmi velké miminko (ve 3 měsících má již 7,5 kg) a potřebujeme větší kočárek. Zadruhé jsem dostala možnost tyto kočárky nafotit a díky tomu si je i vyzkoušet.

 

 

Kočárek jsem si otestovala v terénu a moc se mi líbil. Noordi Fjordi kočárek byl inspirován kulturou a životním stylem v Norsku, tudíž můžete obdivovat jeho skandinávský design. Norská výšivka na boku kočárku je inspirována teploučkými norskými svetry, tradicí a vůbec skandinávskou kulturou. Sněhové vločky mi zdálky připomínají kytičky, a tak se dle mého názoru hodí i na léto. Zkrátka v zimě to jsou sněhové vločky a v létě zase kytičky 🙂 Kočárek má spoustu skvělých funkcí, jako je rozepínací větrání v korbičce, polohovatelná rukojeť, síťka proti hmyzu atd. Součástí kočárku je také držák na kafe (nebo na pivo pro tatínky!), pláštěnka a přebalovací taška na nejnutnější věci. Kolečka jsou velká a odolná s možností zapnutí aretace. Zároveň jsou všechny čtyři nafukovací. Korbička se snadno nasadí na podvozek a barevným značením nám indikuje, že je nasazena správně. Podvozek se dá jedním pohybem složit a dát do auta. Kočárek má samozřejmě i sportovní verzi, která je samostatně v balení.

 

 

Noordi Fjordi má spoustu krásných barevných variant, a byl tak trošku oříšek vybrat tu pravou. Nakonec jsem si po delším rozhodování vybrala béžovou barvu Ivory, i přestože to není úplně praktické. Světlá barva je horší na údržbu, ale zase vypadá elegantně. Všechny vrchní části jsou pratelné, dokonce i přebalovací taška, kterou se mi už povedlo ušpinit :).

Edwínek v něm při focení prospal celý den, což byl důkaz jeho spokojenosti. Časem vám napíšu více z mých zkušeností s tímto kočárkem, a také srovnání s naším předchozím kočárkem Gmini. Dle mého názoru neexistuje ideální kočárek a každý má svá pozitiva i negativa, záleží na tom, jaké jsou vaše priority.

 

 

S láskou, Simi