Hrací deka Mamas & Papas

Když jsem poprvé viděla hračky a doplňky od značky Mamas & Papas, ihned jsem se zamilovala. Jsou to krásné originální kousky, které potěší hlavně milovníky designu a stylu, ale zároveň jsou velmi praktické a pohodlné.

Hrací deka pro miminko je poměrně výrazný prvek v našem domově, a tak jsem ji vybírala velmi pečlivě. Nechtěla jsem takové ty přehnaně barevné i když vím, že pro rozvoj dítěte jsou asi vhodnější. Vybírala jsem mezi hrací dekou s beruškou a touto s králíčkem, a nakonec jsem zvolila jednoduchost. Co se týče rozvoje miminka tak to doženeme tím, že na deku dáme ještě další barevné hračky aby mělo okolo sebe spoustu vjemů a barev.

Deka je ideální pro miminko v chladných obdobích roku, což se nám bude rozhodně hodit. Měkké vyvýšené okraje deky pokryté hebkým plyšem vytvářejí pocit bezpečí pro dítě a současně jej podněcují ke hře na bříšku. Svítící mráček a další zavěšené chrasticí a pískací hračky lákají dítě ke zkoumání a pozorování. Kromě zavěšených hraček je součástí hrací deky i velký roztomilý králíček s muchláčkem, kterého může mít miminko u sebe i v postýlce.

Deku a králíčka je možné prát v pračce na 40 stupňů.

Hrací deka s hrazdou Králíček je krásný designový prvek do vašeho domova, který si zamilujete nejen vy, ale také vaše miminko. A pokud by vás zajímala ta mini panda, tak je to chrastítko které se dá připnout na kočárek či autosedačku a kroužek může sloužit i jako chrastítko. Jak hrací deku tak i pandu jsem pořizovala v TrendyBaby.

A já už se nemůžu dočkat až tohle všechno vyzkouší i náš E.

S láskou Simi