Péřová zavinovačka pro správný vývoj dětí

Dnes bych vám chtěla představit péřovou zavinovačku pro správný vývoj dětí. Tato péřová zavinovačka byla pro mě láskou na první pohled. Nejen že miminku poskytne měkkoučký pocit, teplo a bezpečí jako v bříšku, ale také plní velmi prospěšnou funkci pro správný vývoj dětí. Díky husímu peří krásně drží miminko v ideální poloze (symetrická poloha hlavičky v ose s tělíčkem) a podporuje správný psychomotorický vývoj. Navíc zajišťuje miminku klidný spánek a adaptaci na nové podmínky.

Zavinovačka se skládá ze sypkoviny a bavlněného potahu. Sypkovina je plněna speciální kombinací prachového a draného peří. Potah je ze 100% bavlny a je na zip, takže se dá kdykoliv sundat a libovolně prát.

Zavinovačky mají několik velikostí a také mnoho designů, na které se můžete podívat na Perovezavinovacky.cz Tyto úžasné zavinovačky má na svědomí inspirující žena Jitka Rubešová, která se zabývá správným vývojem dětí a také vede kurzy na manipulaci miminka při koupání a další. Více se o Jitce můžete dozvědět ZDE.

Na trhu existuje mnoho zavinovaček, ale žádná není tak naducaná, příjemná a nesplní tak důležitou funkci jako je správné držení miminka. Pokud chcete mít jistotu že je vaše miminko v tom nejlepším co může být, tato zavinovačka za to rozhodně stojí. A já už se nemůžu dočkat až tam místo hlavičky medvídka bude náš E. S láskou Simi