Včera jsme s Lukášem strávili skoro celý den na kurzu vaření japonské kuchyně, o kterém brzy uvidíte článek. Dokonce z toho vznikne i parádní vařící video, kde vám se šéfkuchařem Lukášem Neckářem ukážeme rychlé a zdravé japonské recepty, které si můžete společně s námi uvařit doma. Dnes jsme měli spíše odpočinkový den, kdy jsme se nejdříve jeli podívat na telefony (stále jsem se totiž nerozhodla zda si pořídím nový a nebo nechám opravit pouze přední rozbité sklo) a poté jsme se stavili na pozdním obědě. Dostali jsme chuť na pizzu a tak jsme zajeli na Karlín do Podolky.
Jako předkrm jsem si dala grilovaný kozí sýr na rukolovém lůžku. Tahle kombinace mě nikdy nezklame!
Většinou si dávám nějakou vegetariánskou specialitu, ale dnes jsem neodolala pizze. Dala jsem si Capricciosu a Lukáš zas Calzone.
Všude okolo najdete pozitivní citáty, které vytváří příjemnou atmosféru. Tady je Lukáš a jeho positive thoughs které vytváří positive mind :).
Přestože byla už tma, bylo teprve něco po čtvrté hodině odpoledne a tak jsem si dala ještě espresso. Tentokrát bez zákusku, i přestože mě milá obsluha přemlouvala, že dnes mají dýňový koláč se šlehačkou. Uff, to by zas bylo něco!
Přeji vám úspěšný start do nového týdne, mě čeká předposlední (nechci psát poslední – to přináší smůlu) týden ve staré práci tak snad na mě budou hodní a přežiju to tam ve zdraví. Mějte se krásně! S láskou Simi